ClickOver®: de innovatieve oplossing voor eenvoudige en kosteneffectieve kozijnvervanging.  

 

Ontdek hoe ClickOver® jouw woning kan vernieuwen met onze professioneel geïnstalleerde, hoogwaardige ClickOver® kozijnen, waardoor jouw huis niet alleen een stijlvolle upgrade krijgt, maar ook energiezuiniger wordt. 

 

Hoe ClickOver® het verschil maakt  

 

Bespaar geld door de eenvoudige en vlotte installatie:  

ClickOver® biedt een razendsnelle installatie, De monteur klikt het kozijn simpelweg over het bestaande houten buitenkader van je oude kozijn. Hierdoor is ClickOver® montage gemiddeld 3 keer sneller dan het plaatsen van een regulier kunststof kozijn, wat tijd en kosten bespaart.  

 

Optimale Isolatie:  

Wist je dat kunststof kozijnen de beste keuze zijn als het gaat om isolatie? Kunststofkozijnen staan bekend om hun uitstekende isolerende eigenschappen. En ClickOver® gaat zelfs nog een stap verder. Door het plaatsen van een kunststof kozijn over een bestaand kozijn creëer je een extra isolatielaag. Hierdoor bereik je een nog betere isolatiewaarde voor jou woning.  
 

 

Verborgen Scharnieren:

Bij het kiezen van nieuwe ramen en deuren is niet alleen functionaliteit belangrijk, maar ook de uitstraling. Traditionele kunststof kozijnen hebben vaak opvallende, log ogende scharnieren. Met ClickOver® hebben we dit opgelost: onze kozijnen hebben verborgen scharnieren aan de zijkanten van de draaidelen, wat zorgt voor een strak en aantrekkelijk uiterlijk.
 


Bekijk onze video en zie ClickOver® in actie


Hoe het werkt: Eenvoudig en zorgeloos met ClickOver® 

 

Bij Eurokozijn begrijpen we dat je je renovatieprojecten stressvrij en eenvoudig wilt maken. Daarom zorgen onze professionele monteurs ervoor dat al het werk voor jou uit handen wordt genomen. Dit is hoe het werkt: 

 

Stap 1: Kies ClickOver® 

Neem de beslissing om jouw kozijnen te vernieuwen met ClickOver®. Een Kozijnspecialist van Eurokozijn zal langskomen om alle kozijnen nauwkeurig op te meten en een offerte op maat te maken.  

 

Stap 2: Deskundige Demontage 

Onze ervaren monteurs komen bij jou thuis en beginnen met het verwijderen van de inhoud van je oude kozijnen. Het mooie is het buitenkozijn blijft volledig intact.  

 

Stap 3: ClickOver® Plaatsing 

Onze professionals plaatsen het ClickOver® kozijn nauwkeurig in de sparing en klikken het op zijn plaats.  

 

Stap 4: Vakkundige afwerking 

 Na het plaatsen van het kozijn gaan onze experts verder met de afwerking. Ze schroeven het kozijn stevig vast, plaatsen het glas en/of panelen en werken de binnenkant af met het meegeleverde Click-profiel. 

 

Stap 5: Klaar voor jarenlang genieten 

En dat is het! U bent nu klaar om Jarenlang te genieten van een onderhoudsarm en optimaal isolerend kozijn, zonder gedoe. Onze monteurs hebben alles tot in de puntjes verzorgd. 

 

Bij Eurokozijn doen wij het werk, zodat je met een gerust hart kunt genieten van jou vernieuwde kozijnen. Kies voor ClickOver® en ontdek de slimste manier om uw kozijnen te vernieuwen. Het is de perfecte combinatie van gemak, efficiëntie en stijl, en het bespaart je zowel tijd als kosten. Geniet van hoogwaardige kwaliteit.

Vraag nu een offerte aan en ontdek het ClickOver® verschil vandaag nog!