https://www.facebook.com/tr?id=900087260133523&ev=PageView
    &noscript=1

Telefoonnummer Eurokozijn

Gratis advies of andere vragen?

bel direct: 0255 707 846

Offerte Aanvragen

kozijn-besparing

adviesgesprek-kozijnen

Onze werkwijze

Eurokozijn wil u graag de mooiste kunststof kozijnen leveren met de beste montage. En omdat kozijnen maken en monteren maatwerk is, hechten we veel belang aan een goed offertetraject. Wij zijn er van overtuigd dat goed naar uw wensen luisteren een mooier product oplevert; en dus klanten die meer tevreden zijn.

Onze werkwijze:

 1. Wij komen, zonder kosten, bij u langs om uw wensen te inventariseren. Zo kunnen wij u beter adviseren en de technische haalbaarheid toetsen.
 2. Wij maken gratis en geheel vrijblijvend de offerte. Wij gebruiken de nieuwste software voor het maken van offertes. Uw offerte bevat daarom geen verrassingen. De prijs in de offerte is de prijs waarvoor wij uw kozijnen maken en plaatsen.
 3. Als u alles goed heeft overwogen en vergeleken, ontvangen wij uw offerte retour en gaan wij de benodigde materialen bestellen. Het is tenslotte maatwerk.
 4. De materialen zijn binnen; wij plannen de productie. Tegelijkertijd maken wij met u een afspraak voor de montage.
 5. De dag(en) van de montage; onze monteurs plaatsen uw kozijnen volgens de strengste richtlijnen, die van het KOMO-certificaat
 6. Na de montage doen wij een zogenaamde oplevering. Wij lopen alles met u na en gaan pas weg als u tevreden bent, of we plannen direct een nieuwe afspraak in.
 7. Service; Na de montage kunt u blijven rekenen op Eurokozijn. Voor advies, service en vragen staan wij altijd paraat.

Vult u gerust het formulier hiernaast in voor een vrijblijvende offerte voor uw kunststof kozijnen.