Stolp Ramen

Met stolpramen- en stolpdeuren profiteert u van een zo groot mogelijke opening. Naast de klassieke uitvoering kunt u bij Eurokozijn kiezen voor een draaikiepraam of draaikiepdeur. 

stolpraam-draaikiep-draai

Het kunststof stolpraam wordt bij Eurokozijn zelfs geproduceerd met een draaikiepraam en een draairaam. Zo profiteert u van de voordelen van een traditioneel stolpraam, maar heeft u ook alle gemakken van een draaikiepraam.

stolpraam

Het traditionele stolpraam geeft net dat beetje meer cachet aan uw woning. Het stolpraam wordt zowel naar buiten draaiend als naar binnen draaiend geproduceerd.

Kunststof stolpdeur buitendraaiend

De kunststof buitendraaiende stolpdeur is een prachtig alternatief voor een hefschuifpui. De kunststof stolpdeur wordt zowel binnendraaiend als buitendraaiend geproduceerd. De binnendraaiende versie kan zelfs met een draaikiepdeur geproduceerd worden. 

stolpdeur-binnendraaiend

De kunststof stolpdeur wordt niet alleen naar buiten draaiend geproduceerd, maar ook naar binnen draaiend. De stolpdeur is een goed alternatief voor een hefschuifpui. De binnendraaiende versie kan zelfs met draaikiepdeur geproduceerd worden. 

stolpdeur-draaikiep

De kunststof stolpdeur wordt bij Eurokozijn zelfs met een draaikiepdeur geproduceerd. Zo profiteert u van alle voordelen van een kunststof stolpdeur, maar heeft u ook het gemak van een draaikiepdeur.