Specials

Sommige mensen denken dat kunststof kozijnen alleen maar 'vierkant' kunnen zijn. Eurokozijn bewijst dat het ook anders kan. Wij hebben een hele range aan kozijnen in ons assortiment die u niet snel ergens anders zult vinden. Kozijnen die net dat beetje meer uitstraling hebben.

tuimelraam

Tuimelramen worden veelal toegepast als het glasoppervlak groot moet zijn, maar het te groot wordt voor een standaard draai(kiep)raam. Ook is een tuimelraam een oplossing voor een situatie waar er te weining ruimte is voor een draairaam.

imitatie-schfuifraam

Het traditionele schuifraam geeft een prachtige look and feel aan uw woning. Schuiven is mischien wel de oudste manier om een raam te kunnen openen, maar tegenwoordig kan het veel praktischer met een draaikiepraam: 100% de uitstraling en 100% gemak.

schuin-kozijn

Het schuine kozijn komt niet heel veel voor, maar toch zijn er genoeg toepassingen voor te vinden. Neem bijvoorbeeld een kozijn vlak onder een puntdak. 

toogkozijn

Het traditionele toogkozijn is veelal terug te vinden in klassieke woning. Met ons verdiepte pofiel en HVL-verbinding lijkt het kunststof toogkozijn precies op zijn houten variant.

boogkozijn

Het traditionele boogkozijn is veel terug te vinden in de klassieke woningen. Door het verdiepte kubusprofiel en onze unieke HVL-verbinding heeft ons kunststof boogkozijn de look en feel van een echt houten kozijn.

melkmeisje-vlagkozijn

Door gebruik te maken van de modernste productietechnieken is het mogelijk om het melkmeisje of vlagkozijn te produceren in HVL. Samen met het verdiepte kubusprofiel is het kunststof kozijn in de vorm van een melkmeisje of vlagkozijn niet van een houten kozijn te onderscheiden.