Glas

Glas is een zeer belangrijk onderdeel van uw kunststof kozijn. Zonder glas heeft u geen goede isolatie en veiligheid. De isolerende werking van onze verschillende glassoorten levert u een enorme besparing op aan stookkosten. Eurokozijn werkt alleen met isolerende HR++ glas of nog beter isolerend. Maar ook veiligheid is een belangrijke overweging: wilt u dat uw kind zich kan snijden aan scherven of heeft u liever glas dat versplinterd, maar verder intakt blijft. 

hr-dubbel-isolatieglas

HR++ dubbel isolatieglas is de huidige standaard voor beglazing. Dit glas heeft een hoge isolatiewaarde en zo bespaart u enorm op de energiekosten.

hr-triple-isolatieglas

Eurokozijn levert ook triple isolatieglas, deze extra laag glas zorgt voor een extra hoge isolatiewaarde van uw klas. Het gaat hier niet alleen om warmte isolatie, maar ook om geluidsisolatie.

hr-dubbel-gelaagd-isolatieglas

Naast een goede isolatie is natuurlijk veiligheid van groot belang. Wanneer glas tot laag boven de grond komt, is het verplicht om gebruik te maken van dubbel gelaagd glas, ofwel veiligheidsglas. Eurokozijn gebruikt altijd HR++ dubbel gelaagd glas.

speciaal-glas

Eurokozijn levert ook glas dat behoort bij uw speciale wensen. Zo leveren we extra geluidswerend of gefigureerd glas. Onze adviseur vertelt u graag meer over de mogelijkheden van ons speciaal glas.