Deuren

Deuren zijn de opening naar de wereld. Bij ons heeft u een ruime keuze uit 'eigen fabricaat deuren' en paneeldeuren. Onze deuren zijn niet alleen mooi, maar ze zijn veilig en isoleren goed. Onze deuren zijn voorzien van zogenaamd veiligheidsbeslag en voldoen aan SKG**. Zo weet u zeker dat u inbrekers het zo moeiljk mogelijk maakt en weet u dat alleen mensen door uw voordeur komen die u zelf heeft uitgenodigd.

standaard-voordeur

De standaard voordeur bestaat uit een eigen fabricaat voordeur met boven glas en onderin een paneel. In de tussendorpel wordt een brievenbus geplaatst. Standaard is eigenlijk geen goede naam voor deze deuren. Het is onze meest gebruikte voordeur, maar de uitstraling is zeker niet 'standaard'.

voordeur-met-sierpaneel.1

Voordeuren met een sierpaneel zijn zeer populair en in ontelbaar verschillende soorten verkrijgbaar. Eurokozijn levert sierpanelen van Frager Fralu.

zelffabricaat-voordeur

Bij Eurokozijn heeft u de unieke mogelijkheid om uw voordeur helemaal zelf te ontwerpen, de mogelijkheden zijn haast eindeloos. 

achterdeur-buitendraaiend

Onze achterdeuren worden zowel binnendraaiend als buitendraaiend geproduceerd. Verder is deze geheel naar uw wens te produceren.

achterdeur-binnendraaiend

Onze kunststof achterdeuren worden zowel binnendraaiend als buitendraaiend geproduceerd. Verder is deze geheel naar uw wens te produceren.

balkondeur

Onze balkondeuren zorgen door de toepassing van glas voor voldoende lichtinval. Bij Eurokozijn leveren wij u gegarandeerd veiligheidsglas als dat nodig is. Aan veiligheid doe je geen concessies.

boerendeur

De traditionele boerendeur bestaat uit twee delen. Door de HVL verbinding lijkt deze precies op een houten kozijn, zo behoudt de deur haar klassieke look.

draaikiepdeur

Een draaikiepdeur zorgt naast een prachtige lichtinval in uw woning voor voldoende ventilatie. Door de mogelijkheid van de kiepstand kunt u wel voldoende frisse lucht binnen laten in uw woning, zonder dat u de deur hoeft te openen.