https://www.facebook.com/tr?id=900087260133523&ev=PageView
        &noscript=1

Telefoonnummer Eurokozijn

Gratis advies of andere vragen?

bel direct: 0255 707 846

Offerte Aanvragen

kozijn-besparing

adviesgesprek-kozijnen

Waarom kunststof kozijnen?

Hoewel kozijnen zelf maar relatief klein zijn, bepalen ze voor een groot deel de uitstraling van uw huis. Het is dan ook belangrijk dat u mooie en goed onderhouden kozijnen in uw huis heeft, wat uw huis direct een stuk aantrekkelijker maakt. De keuze voor een kunststof kozijn levert een aantal grote voordelen op:

Voordelen van Kunststof kozijnen:

Mooi

Elke paar jaar is het een gevecht met houten kozijnen om deze zo glad mogelijk te schuren. Met kunststof kozijnen heeft u deze problemen niet. Dit komt omdat kunststof kozijnen van ‘nature’ heel glad zijn en dit ook blijven: een kunststof kozijn zit gegarandeerd ‘strak in de lak’.

inbrekerVeilig

Het is een veilig gevoel wanneer kozijnen uw belangrijkste bezittingen beschermen. Storm, spelende kinderen of het inbrekersgilde: onze kunststof kozijnen weerstaan het allemaal. Dit komt doordat we gebruik maken van het beste ‘beslag’ en kwalitatief hoogwaardig staal in de kozijnen. De politie geeft niet voor niets het Politiekeurmerk Veilig Wonen af op al onze producten en de montage.

 

Onderhoudsarm

stopmetschilderenTenzij schilderen uw hobby is, wordt een hoop ergernis en verspilde tijd voorkomen door te kiezen voor kunststof kozijnen. Gemak dient immers de mens. Onze kozijnen zijn zeer goed bestendig tegen weer en wind. U hoeft nooit meer stunts uit te halen om dat ene moeilijk bereikbare raampje te schilderen, ook het geworstel met ladders of steigers is verleden tijd. Stelt u zich eens voor hoeveel geld, tijd en ergernis u kunt besparen. Uw kozijnen schoonmaken en de draaiende delen af en toe nakijken is voldoende! Hier hebben wij ook een zeer handige onderhoudset voor. 

Super isolerend

IsolatieOnze kozijnen werken voor u. Zonder dat u er iets voor hoeft te doen wordt de kou buiten gehouden en blijft de warmte binnen, zodat uw huis altijd lekker behaaglijk blijft. Vergeet niet dat behalve de kou, ook geluid door kunststof kozijnen veel minder doordringt in uw woning. U zult verbaasd zijn van de isolerende werking van kunststof kozijnen en de rust in uw eigen huis.

Duurzaam

Duurzaam kunststof_kozijnHet klinkt misschien vreemd dat kunststof duurzaam is, daarom leggen wij hier uit waarom dit zo is. Kunststof kozijnen gaan ten eerste ontzettend lang mee, minimaal een heel mensenleven. Ten tweede worden kunststof kozijnen gerecycled, van de oude kozijnen worden weer nieuwe kozijnen of andere producten gemaakt. Bedenkt u eens hoeveel verf er wordt bespaard als u kiest voor ons product? Bovendien hebben we het dan nog niet gehad over de bijdrage aan de duurzaamheid van het milieu door de uitstekende isolerende eigenschappen van onze kozijnen

Garantie
10 jaar_garantie_kunststof_kozijnen

Voor al onze producten geldt een garantietermijn van 10 jaar.