Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u een overzicht van onze veelgestelde vragen. De vragen zijn onderverdeeld in de volgende categoriën:

  • Vragen over kunststof kozijnen
  • Vragen over Eurokozijn
  • Vragen over keurmerken
  • Vragen over montage
  • Vragen over offertes
  • Overige vragen

Eurokozijn helpt u graag verder om al uw vragen te beantwoorden. Staat uw vraag er niet bij? Vult u dan het formulier in of bel met 0255 707 846 en wij helpen u graag verder.

Service

Hoewel wij onze uiterste best doen, blijft het maken en plaatsen van kozijnen mensenwerk. Er kan altijd iets zijn dat anders functioneert dan zou moeten. Dat is vervelend, maar bij Eurokozijn helpen wij u graag verder. 

Naam
Vul aub uw naam in.

Ordernummer

Is er sprake van garantie?
Vul aub in of er sprake is van garantie/

Woonplaats
Vul aub uw woonplaats in.

Telefoonnummer
Vul aub uw telefoonnummer in.

E-mailadres
Vul aub uw e-mailadres in.

Service aanvraag
Vul aub uw service aanvraag in.

Voeg hier uw bestanden en foto's toe

Verzenden

 

Garanties & Service

Bij Eurokozijn streven we ernaar de beste kozijnen van Nederland te leveren. Dit bereiken we door ons met hart en ziel in te zetten en te monteren en produceren volgens de KOMO-richtlijnen. Hierdoor bieden wij u goede garanties en garandeert Eurokozijn een 100% tevredenheidsgarantie voor uw kunststof kozijnen. Dat is een prettig idee.

Garanties

Bij Eurokozijn zijn we overtuigd van onze kwaliteit. Naast dat we beschikken over alle keurmerken en certificaten, bieden we u garanties die vertrouwen scheppen. 

  • 10 jaar garantie op gefabriceerde kunststof kozijnen.
  • 10 jaar garantie op de isolerende beglazing (excl. gefigureerd glas).
  • 10 jaar garantie op de montage.
  • 3 jaar garantie op fabricagefouten van hang- en sluitwerk.

De kans dat u een beroep moet doen op onze servicedienst is heel erg klein. In het geval dat het nodig is, kunt u bellen of dit formulier invullen en staan wij voor u klaar.  

Monteurs van kunststof kozijnen

Om de mooiste kozijnen en beste montage te kunnen garanderen, werken bij Eurokozijn de beste monteurs. Niet alleen zijn ze allemaal zeer ervaren met het plaatsen van kunststof kozijnen en kennen ze de richtlijnen van KOMO door en door, ze werken netjes en accuraat zodat u verzekerd bent van jarenlang plezier van uw kunststof kozijnen.

Onze monteurs werken altijd in duo’s zijn goed op elkaar ingespeeld zodat de montage spoedig verloopt.

De dag van monteren

Op de dag van montage vertekken de monteurs rond 7 uur van de werkplaats met uw nieuwe kozijnen. Zo zijn ze altijd op tijd bij u en kunnen ze, na een kopje koffie, direct aan de slag.

Afhankelijk van het aantal kozijnen duurt montage 1 of meerdere dagen. Maar weest u gerust. Onze monteurs zorgen er altijd voor dat uw woning wind- en waterdicht is aan het eind van de dag.