deuren

Deuren zijn de opening naar de wereld. Bij ons heeft u een ruime keuze uit 'eigen fabricaat deuren' en paneeldeuren. Onze deuren zijn niet alleen mooi, maar ze zijn veilig en isoleren goed. Onze deuren zijn voorzien van zogenaamd veiligheidsbeslag en voldoen aan SKG**. Zo weet u zeker dat u inbrekers het zo moeiljk mogelijk maakt en weet u dat alleen mensen door uw voordeur komen die u zelf heeft uitgenodigd.

ramen

Zoveel wensen, zoveel ramen. Of u nu een vast-, val-, draai- of draaikiepraam wilt, bij Eurokozijn is alles mogelijk. Voor iedere toepassing hebben wij het juiste raam en wij adviseren u hier graag in. Elk huis heeft namelijk zijn eigen uitstraling en daar horen ook het juiste type ramen bij. Ramen die mooi zijn maar bovenal functioneel. 

stolp

Met stolpramen- en stolpdeuren profiteert u van een zo groot mogelijke opening. Naast de klassieke uitvoering kunt u bij Eurokozijn kiezen voor een draaikiepraam of draaikiepdeur. 

schuifpuien

Onze schuifpuien zorgen voor een prachtige ruime toegang naar uw tuin. Of u nu een kiep-, hef- of standaard schuifpui met 2,3,4 of 5 vakken wilt, Eurokozijn heeft het. Door de toepassing van eersteklas onderdelen lopen onze schuifpuien als een zonnetje die u met twee vingers kunt bedienen. Laat licht en ruimte uw woning in!

specials

Sommige mensen denken dat kunststof kozijnen alleen maar 'vierkant' kunnen zijn. Eurokozijn bewijst dat het ook anders kan. Wij hebben een hele range aan kozijnen in ons assortiment die u niet snel ergens anders zult vinden. Kozijnen die net dat beetje meer uitstraling hebben.

roosters.1

Naast een goede isolatie, is ventilatie van groot belang. De roosters die Eurokozijn aanbiedt zorgen voor voldoende gezonde frisse lucht in uw woning. Voor ieder soort kozijn hebben we het juiste rooster. 

dorpels

Naast de standaard kunststof onderdorpel levert Eurokozijn de isostone of de verlaagde aluminium onderdorpel. Iedere dorpel heeft haar eigen schoonheid en functies. 

panelen

Er zijn meerdere soorten panelen mogelijk, zoals het sandwich- en schrotenpaneel. U bepaalt wat u mooi vind, zeker is dat onze panelen duurzaam en sterk zijn.De panelen zijn net als het kunststof kozijn in een groot assortiment kleuren verkrijgbaar. 

glas

Glas is een zeer belangrijk onderdeel van uw kunststof kozijn. Zonder glas heeft u geen goede isolatie en veiligheid. De isolerende werking van onze verschillende glassoorten levert u een enorme besparing op aan stookkosten. Eurokozijn werkt alleen met isolerende HR++ glas of nog beter isolerend. Maar ook veiligheid is een belangrijke overweging: wilt u dat uw kind zich kan snijden aan scherven of heeft u liever glas dat versplinterd, maar verder intakt blijft.