https://www.facebook.com/tr?id=900087260133523&ev=PageView
        &noscript=1

Telefoonnummer Eurokozijn

Gratis advies of andere vragen?

bel direct: 0255 707 846

Offerte Aanvragen

kozijn-besparing

adviesgesprek-kozijnen

Isolerende kozijnen

Kunststof kozijnen hebben zeer veel voordelen, zo hebben ze een zeer gunstige isolatiewaarde. De isolatiewaarde van een kozijn wordt aangegeven aan de hand van de U-waarde, hoe lager deze waarde is, hoe beter het kozijn isoleert. Zo heeft een kunststof kozijn een veel lagere U-waarde dan bijvoorbeeld een houten of een aluminium kozijn. Wij hebben kunststof elementen met een U-waarde van 1,1 tot en met 0,8 W/m2K. Onze kozijnen behoren hiermee tot de top 3 meest isolerende elementen ter wereld.

Eurokozijn monteert kunststof kozijnen van Kufa Raamsystemen. Deze fabricant maakt niet alleen de mooiste kozijnen van Nederland, maar ook de best isolerende kozijnen. Dit wordt bereikt door gebruik te maken van een zogeheten derde dichting, een extra rubberen bescherming in het kozijn.

De kunststof kozijnen zorgen ervoor dat de kou buiten wordt gehouden en de warmte binnen blijft. Zo blijft uw huis altijd lekker behaaglijk. Vergeet niet dat behalve de kou, ook geluid door kunststof kozijnen veel minder doordringt in uw woning. U zult verbaasd zijn over de rust in uw eigen huis.

Eurokozijn zorgt ervoor dat de isolerende werking van uw kunststof kozijn optimaal wordt benut. 
Isolatie