https://www.facebook.com/tr?id=900087260133523&ev=PageView
        &noscript=1

Telefoonnummer Eurokozijn

Gratis advies of andere vragen?

bel direct: 0255 707 846

Offerte Aanvragen

kozijn-besparing

adviesgesprek-kozijnen

Gevelbekleding

Stijlvolle gevelbekleding zorgt voor bescherming en verfraaiing van uw woning. Eurokozijn heeft een ruim assortiment aan gevelpanelen en schroten. De kunststof panelen zijn in verschillende kleuren te verkrijgen, met daarnaast de keuze uit verschillende profielen.

Ook de schroten zijn in verschillende designs te verkrijgen. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om te kiezen voor schroten waarbij de houtnerven duidelijk zichtbaar zijn. Houdt u hier niet van, dan kiest u voor een andere houtnerfstructuur. Natuurlijk voldoen bij Eurokozijn alle schroten en panelen uit het assortiment aan hoge veiligheidseisen. Bovendien zijn ze duurzaam, kleurvast en onderhoudsarm.

Panelen van Eurokozijn

De gevelbekleding is vrijwel overal aan de buitenzijde van de woning toepasbaar en zeer eenvoudig te monteren. Kunststof schroten en panelen zijn met verschillende profielen en structuren te verkrijgen en ze zijn duurzaam en milieuvriendelijk. Onze gevel- en dakrandsystemen voldoen zowel aan de richtlijnen van het Bouwbesluit als aan de eisen van het Nationaal Pakket Duurzaam Bouwen (DuBo).