https://www.facebook.com/tr?id=900087260133523&ev=PageView
        &noscript=1

Telefoonnummer Eurokozijn

Gratis advies of andere vragen?

bel direct: 0255 707 846

Offerte Aanvragen

kozijn-besparing

adviesgesprek-kozijnen

Eurokozijn trotse sponsor Stormvogels Zaterdag 1

Teamfoto Stormvogels Zaterdag 1 Gr

 

Bij Eurokozijn vinden we het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de maatschappij waar we deel van uitmaken. We steunen daarbij graag de jeugd en het verenigingsleven. Daarom sponsoren wij dit seizoen IJVV Stormvogels Zaterdag 1.

Wedstrijdkleding 

Net als Eurokozijn is voetbalvereniging Stormvogels gevestigd in IJmuiden. Al jaren is het een plek waar jong en oud samenkomen om lekker te voetballen. Wij kunnen u met trots melden dat we hier vanaf volgend seizoen een bijdrage aan leveren. Eurokozijn zal wedstrijdkleding beschikbaar stellen voor de hele Zaterdag 1. Hiermee helpen we echter niet alleen de voetballers van Stormvogels.

Stichting Vienna

De voetballers van de Zaterdag 1 zijn sportief en fit, maar dit is helaas niet iedereen gegeven. We willen ook graag de mensen steunen die door een beperking niet zorgeloos kunnen sporten. Vanuit dit oogpunt heeft Eurokozijn besloten de sponsorplek op het thuisshirt niet zelf in te vullen, maar beschikbaar te stellen aan Stichting Vienna. 

Een geweldig initiatief

Stichting Vienna maakt het voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking mogelijk om paard te rijden, om zo het welzijn van die personen te bevorderen. Paardrijden heeft enorm veel voordelen: het zorgt voor plezier en ontspanning bij de doelgroep, het draagt bij aan het gevoel van eigenwaarde, versterkt het de band met de natuur en het fysieke contact met het dier werkt stimulerend voor de algehele conditie. Een geweldig initiatief dat we graag steunen!

Nog meer steun!

Zo dragen we dus ons steentje bij aan de naamsbekendheid van Stichting Vienna. Dit vonden we echter nog niet afdoende. Daarom hebben we besloten om voor elk door Eurokozijn geplaatst kozijn een donatie van €10,- aan Stichting Vienna te doen, om de stichting ook op materieel gebied te steunen. Hiermee hopen we nog meer mensen gelukkig te maken door ze een paardrijdervaring te geven.