https://www.facebook.com/tr?id=900087260133523&ev=PageView
        &noscript=1

Telefoonnummer Eurokozijn

Gratis advies of andere vragen?

bel direct: 0255 707 846

Offerte Aanvragen

kozijn-besparing

adviesgesprek-kozijnen

Eurokozijn op televisie in Fabels & Feiten!

Opnames Fabels En Feiten1

We hebben een uitnodiging gekregen om een item op te nemen voor het SBS6 programma Fabels & Feiten. Een mooi moment om het te hebben over kunststof kozijnen en de voordelen daarvan. Deze week was het zover.

Feit of Fabel?
In dit tv-programma gaat Aukje van Ginneken op zoek naar de waarheid achter de meest uiteenlopende verhalen. In verschillende items gaat zij na welke verhalen blijken te kloppen en welke niet. Elk item heeft een stelling die vervolgens bestempeld wordt als feit of fabel. Deze aflevering stond de volgende stelling centraal: “Voegen kunststof kozijnen daadwerkelijk waarde toe aan je huis?”. Eurokozijn is gevraagd als expert om deze vraag te beantwoorden.

Opnames
Om deze stelling te kunnen beantwoorden is Aukje in gesprek gegaan met Richard Weber. Er zijn beelden geschoten in de fabriek en ook op locatie. De crew is met onze monteurs meegegaan tijdens de montage bij een van onze klanten. We hebben een erg leuke opnamedag gehad en zijn benieuwd naar het uiteindelijke resultaat! Het item is a.s. zondag npg een keer te zien om 16:30 op SBS6.

Stelling
Wat de stelling betreft konden we snel beslissen of het om een feit of een fabel ging. De vele voordelen van kunststof kozijnen zorgen natúúrlijk voor een meerwaarde van het huis en de stelling blijkt dan ook te kloppen als een bus!

Meer informatie over de voordelen van kunststof? Kijk eens bij de Voordelen van kunststof kozijnen

 

Bekijk hieronder het item!