https://www.facebook.com/tr?id=900087260133523&ev=PageView
        &noscript=1

Telefoonnummer Eurokozijn

Gratis advies of andere vragen?

bel direct: 0255 707 846

Offerte Aanvragen

kozijn-besparing

adviesgesprek-kozijnen

De Groene Ambasade

Met onze producten probeert Eurokozijn een bijdrage te leveren aan de verduurzaming van de maatschappij. Een duurzame houding uitdragen als organisatie betekent voor ons dat rekening houden met de effecten van onze activiteiten op het milieu (planet) en oog hebben voor de menselijke aspecten binnen en buiten de organisatie (people).

Energiezuinigere woningen

Daarom steunen we graag initiatieven met als doel woningen energiezuiniger te maken! Watt voor watt is zo'n initiatief. Zij bieden Haarlemmers de mogelijkheid om energiebesparende maatregelen te treffen in huis en laten je zien hoe je je energieverbruik in huis structureel terug kan brengen op een simpele en leuke manier. Hierbij worden ze onder andere gesteund door de Groene mug.

Onder de vlag van Watt voor Watt vinden op veel plekken in Haarlem projecten plaats. Eén van deze projecten is voor de Groene Ambassade.

Aanbod op maat

De Groene Ambassade is een initiatief van huiseigenaren uit de Amsterdamse- en Slachthuisbuurt. Zij geven onder andere voorlichting aan wijkbewoners over het nemen van maatregelen om de energielasten de verlagen, bijvoorbeeld door gezamenlijk energiebesparende maatregelen in hun woningen aan te (laten) brengen.

Eurokozijn heeft een aanbod op maat gemaakt, waardoor buurtbewoners op een voordelige manier kunnen profiteren van energiebesparing door hun kozijnen te vervangen door kunststofkozijnen.

Bent u benieuwd wat het u oplevert, wanneer u overstapt op kunststofkozijnen? Bereken dan uw besparing met behulp van de "Energie" bespaar calculator op onze website of bezoek onze stand op de markt! Wij helpen u graag bij het vinden van de voor u meest interessante oplossing.

Meer informatie over de Groene Ambassade kunt u hier vinden.

GA Logo