https://www.facebook.com/tr?id=900087260133523&ev=PageView
        &noscript=1

Telefoonnummer Eurokozijn

Gratis advies of andere vragen?

bel direct: 0255 707 846

Offerte Aanvragen

kozijn-besparing

adviesgesprek-kozijnen

Bezoek de kunststof kozijnen fabriek

Eurokozijn heeft de grootste showroom van Nederland. Bij ons kunt u namelijk een kijkje nemen in de fabriek zelf. Onze adviseurs geven u graag een rondleiding en kunnen u het gehele fabricageproces laten zien. Zo weet u meteen hoe het produceren van een kunststof kozijn in zijn werk gaat.

De fabriek

Onze fabrikant Kufa Raamsystemen, is net als Eurokozijn, te vinden in IJmuiden. Sinds de jaren 80 produceren de mensen van Kufa Raamsystemen kunststof kozijnen en beschikken over alle benodigde keurmerken en certificaten. Zo produceert Kufa Raamsystemen onder het KOMO productiecertificaat en heeft het als enige fabrikant in Nederland het KOMO productiecertificaat op het HVL-kozijn

In de fabriek wordt gebruik gemaakt van de nieuwste machines en modernste technieken voor het produceren van uw kunststof kozijnen. Door de veelzijdigheid van Kufa Raamsystemen zijn wij in staat om u een zeer ruim assortiment aan producten te bieden. En doordat wij direct bij de fabrikant afnemen garanderen wij u een gunstige prijs. 

Zelf komen kijken

Bent u enthousiast en wilt u zelf een kijkje komen nemen in onze fabriek vul dan onderstaand formulier in of bel naar 0255 707 846.  

Ik wil de fabriek bezoeken
Naam
Vul aub uw naam in.
E-mail
Vul aub uw e-mailadres in.
Woonplaats
Vul aub uw woonplaats in.
Telefoonnummer
Vul aub uw telefoonnummer in.